MikaKoivunen

Tuleva Maailmanvalta

  • Tuleva Maailmanvalta
  • Tuleva Maailmanvalta

Tuleva maailmanvalta

Mielenkiintoista on myös että Danielin kuvapatsaalla (josta kirjoitin aiemmassa Plogissani) on kaksi jalkaa. Rooma (kuudes pää)jakautui kahdeksi hallintoalueeksi (seitsemäs pää) jotka olivat Itä Rooman bysantin alue,

http://fi.wikipedia.org/wiki/Bysantin_valtakunta

Jonka tunnuksena oli myös kaksipäinen kotka, joka vielä nykyäänkin on Venällä käytössä, ja sen pää uskonto oli ortodoksinen usko joka vaikuttaa vieläkin venäjällä.

Muslimit valloittivat monet alueet Bysantin valtakunnalta kuten Turkin , Turkki liittyy joko Syyrian ja muiden muslimaiden koalitioon tai venäjän johtamaan, itse uskon että Syyrian. mutta kahden jalan tai hallintoalueen malli tulee jatkumaan joten Venäjällä on todennäköisesti suuri rooli tässä viimeisessä suuressa imperiumissa. Kreikka kuului tähän "jalkaan". Sekä vejänä että muut itäeuroopan maat tulevat yhdistymään tähän liittoon josta tulee siis se lopullinen kahdeksas pää.

Kuvapatsaan toinen jalka tulee olemaan: 

Pyhä Saksalais- Roomalainen Keisarikunta

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyh%C3%...n_keisarikunta

Jonka tunnus myös oli kaksipäinen Kotka, joka kuvaa tätä jaettua valtaa. Se ei ollut koskaan kansallisvaltio, Huomaa että metallit halpenivat alaspäin sekä rauta ja savi eivät voineet yhdistyä keskenään. Roomalaiskatolinen Kirkko oli sen valtauskonto joka yhdisti näitä maita. Mutta samalla Paavi ja Keisari kilpailivat vallasta, heidän valtansa eivät yhdistyneet vaan olivat erillisiä. Antikristus ei tule jakamaan valtaansa kirkon kanssa vaan lopulta tuhoaa porton.
Kuvaava kohta porton petollisuutta sopii myös katoliseen kirkkoon:San26:23 Kuin hopeasilaus saviastian pinnalla ovat hehkuvat huulet ja paha sydän 
Mutta Jeesus tulee tuhomaan nämä: 
35 Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan.

Akanat kertoo samaa kuin Jeesuksen vertaus: 40 Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa

Ilm.17:16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.

Joten sanoisin että Venäjä/Itäeuroopan maat ja EU tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä antikristuksen hallituskaudella mutta täydellistä sulautumista yhdeksi valtioksi ei tapahdu mutta ne luovat erittäin suuren maailman mahdin joka vaikuttaa koko maailmaan. toinen valtakeskittymä on siis Muslimivaltioiden liitouma.

Kahdeksas pää joka on siis uudestaan tuleva pää joka liittyy näihin on antikristuksen valtakunta
Ilm. 17:11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas,

Eli tuo peto on jo ollut, ja on heräävä uudestaan henkiin kahdeksantena päänä.

 

Hitler otti myös käyttöön kaksipäisen kotkan, hänhän oli tunnetusti okkultisti joten sattumaa sen tunnuksen ja hänen pyrkimyksiensä perustaa maailmanavalta joka olisi ulottunut sekä ortodoksisille alueille että katolisille, mutta aika ei ollut vielä kypsä, hän oli eräänlainen kenraaliharjoitus tulevasta. Samoin Napoleon, hän yritti jo tuhota Paavin instiuution mutta lopulta tajusi että tarvitsee hänen tukeaan. tuo kaksipäinen kotka tunnus kertoo siis jaetusta vallasta, Eu ei yksinään ole vielä tuo täydellinen valtakeskittymä. Venäjä tuskin tulee nöyrtymään Brysselin komentoon joten sillä tulee olemaan yhtä suuri päätäntävalta tässä yhteenliittymässä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Oleva ja tuleva maailmanvalta on Kiina.

Siihen meidän (niin suomalaisten, venäläisten kuin muiden eurooppalaisten) on vain totuttava.